Novostavba RD v obci Mojš

Mojš, Slovensko

Podrobnosti

Ponúkame Vám na predaj novostavbu obľúbeného 4-izbového rodinného domu v prevedení „holodom“ v atraktívnej lokalite Mojš pri Žiline.

Pozemok o rozlohe 605 m² je slnečný, rovinatý a vkusne vsadený medzi rodinné domy v novovybudovanej časti obce. Na skok do centra mesta Žiliny (6 km) a v pešej blízkosti vodného diela Žilina – obľúbenej destinácií športovcov. Ideálna kombinácia pokojnej a tichej lokality na vidieku, ktorá sa snúbi s výhodami blízkeho mesta.

Zastavaná plocha domu na pozemku predstavuje 130,75 m². Dom dispozične pozostáva z z priestrannej obývacej izby s kuchyňou a jedálňou, troch izieb, kúpeľne, samostatného WC a komory. V strede chodby je vstup do medzistrešného priestoru cez teleskopické schody. Možnosť pochôdznej povaly s úložným priestorom patrí medzi technické vylepšenia tohto domu.

Všetky novovybudované prípojky inžinierskych sietí (voda, elektrika, plyn) sú vyvedené na pozemok. Vykurovanie je riešené plynovým kondenzačným kotlom a podlahovým vykurovaním. Druhý zdroj tepla zabezpečuje krb, umiestnený do spoločenskej miestnosti.  Jednoduchý tvar, veľkorysá denná časť domu, obývačka s krbom či dôraz kladený na presvetlenie interiéru plastovými oknami s trojsklom – to sú prednosti tejto stavby.

Dom spĺňa požiadavky energetickej triedy A1 a požiadavky na nízkorozpočtové bývanie.

Osadenie domu umožňuje vybudovanie parkovacích miest pre 2 autá na pozemku.

Dom sa predáva v štádiu: holodom.

V prípade záujmu je možné dobudovanie domu na kľúč.

Cena domu: na vyžiadanie.

Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať.

Reality Dias

0911 305 313

  • ID: 4196
  • Uverejnené: 22. marca 2024
  • Posledná aktualizácia: 22. marca 2024
  • Zobrazené: 2